Revolution Haberleri 11 Temmuz 2018, 09:08

Güncelleme Tarihi Uzadı

Merhaba Oyuncular!

Yeni binek ve saha baş düşmanı İmparator Roc ayrıca yepyeni etkinlikler ve paketlerin bu güncelleme ile sizlerle buluşması planlanmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

 

Tarih

10/07 22:00 – 11/07 04:30 (PDT)
11/07 01:00 – 11/07 07:30 (EDT)
11/07 05:00 – 11/07 11:30 (GMT)
11/07 15:00 – 11/07 21:30 (AEST) 

Ödül

-SP x100

-Kırmızı Elmas x300

*Ödüller güncelleme tamamlandıktan 24 saat içerisinde oyuna giriş yaptığınızda hesap posta kutunuza gönderilir.

İçerik

– İmparator Roc eklemesi

- Yeni Binek ZephyrRoc eklemesi

– Facebook arkadaş ekleme ödülü geliştirmesi

- Diğer geliştirmeler ve düzeltmeler

- Yeni etkinlikler

- Paket eklemesi/değişimi

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap