Oyun Güncellemeleri 24 Ocak 2018, 08:33

Güncelleme Kutlaması 7 Günlük Giriş Etkinliği Duyurusu

Merhaba Oyuncular!

Maksimum seviye artışı ve Şato Kuşatması/ Şato Fethi resmi sezon başlangıcını kutlamak için yalnızca giriş yaparak çeşitli ödüller elde edebileceğiniz 7 Günlük Griş Etkinliği hazırladık. Ayrıntılar için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz!

Etkinlik Süresi
– 24/01 00:00 ~ 06/02 23:59 (PST)
– 24/01 03:00 ~ 07/02 02:59 (EST)
– 24/01 08:00 ~ 07/02 07:59 (GMT)
– 24/01 19:00 ~ 07/02 18:59 (AEDT)

Ödüller
※ Ödüller günlük resetlenme zamanına göre verilir.

7 Günlük Giriş Ödülleri Nasıl Elde Edilir
1. Her gün giriş yaparak elde edebilirsiniz.
2. In [Menü – Etkinlik – Giriş Ödülü], ‘Haftalık Giriş’ e dokunarak ödülü alabilirsiniz.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap