Oyun Güncellemeleri 8 Haziran 2018, 18:22

Güncelleme İçin Yeni Yama Yolda !

Merhaba Oyuncular!

Klanların Kale Kuşatması teklifinin gerçekleşmediği ve svy. 230 görev parşömeninin kullanılamadığı tespit edilmiştir.

Sorunların düzeltilmesi için yama eklemesi gerçekleştirilecek olup yama sırasında sunucularda dengesizlikler oluşabilmektedir.

Tarih

08/06 06:00 – 06:10 (PDT)
08/06 09:00 – 09:10 (EDT)
08/06 13:00 – 13:10 (GMT)
08/06 23:00 – 23:10 (AEDT)

※ Yama sırasında sunucularda dengesizlikler oluşabileceği için Arena ve Zindan kullanımından kaçınınız.

İçerik
– Klanların Kale Kuşatmasına teklifinin gerçekleşmediği sorunu düzeltmesi
※ Okya nusya bölgesi için Kale Kuşatması teklif saat 09/06 15:00 (AEST) kadar uzatılmıştır.

※ Oky**ya bölgesi Şato Fethi Festivali 15:00-20:30 (AEST) olarak değiştirilecektir.

– Svy. 230 görev parşömeninin kullanılamaması sorunu düzeltmesi.
※ Tekrar giriş yaptığınızda görevi gerçekleştirebilirsiniz.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap