Etkinlik Rehberi 25 Nisan 2018, 18:16

Güçlendirilmiş Set Etkinliği Başladı !

Merhaba Oyuncular!

+8 ve üzeri güçlendirilmiş en az 7 ekipman için Güçlendirilmiş set etkisi uygulanır. Bu etkinlik ile güçlendirme yaptığınızda çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Etkinlik Süresi
– 25/04 02:00 – 23/05 01:00 (PDT)
– 25/04 05:00 – 23/05 04:00 (EDT)
– 25/04 09:00 – 23/05 08:00 (GMT)
– 25/04 19:00 – 23/05 18:00 (AEST)

Detaylar
Ödüller Güçlendirilmiş Set seviyesine göre dağıtılır.

Ödüller

* Etkinlik sayfasına üzerinden ödülleri alabilirsiniz.
* Ödüller alındıktan sonra Karakter posta kutusuna gönderilir.
* Ödülleri etkinlik süresince yalnızca 1 kez alabilirsiniz. 

Click image for larger version  Name:	1.png Views:	1 Size:	2.9 KB ID:	27793

Güçlendirilmiş Set Etkisini Nereden Görebilirim?

[Envanter] üzerinden karakterinin sol tarafında şimşek şeklindeki parlayan ikona dokunarak görebilirsiniz.

Click image for larger version  Name:	2.png Views:	1 Size:	773.6 KB ID:	27794

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap