Etkinlik Rehberi 14 Mart 2018, 19:34

Elmas Deneme Etkinliği Sevindirdi !

Merhaba Oyuncular!

Mart Ayı Güncellemesi’ni kutlamak için çok özel bir etkinlik hazırladık!
Oyuna 3 gün boyuca giriş yapın, Günlük Elmas Paketi I’e benzer avantajla günlük 120 Kırmızı Elmas kazanın.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Etkinlik Süresi 

– 14/03 01:00 (PDT) – bir sonraki duyuruya kadar
– 14/03 04:00 (EDT)– bir sonraki duyuruya kadar
– 14/03 08:00 (GMT)– bir sonraki duyuruya kadar
– 14/03 19:00 (AEDT)– bir sonraki duyuruya kadar

Ödüller

Etkinlik süresince 120 Kırmızı Elmas’a ‘Günlük Avantajlar’ menüsü Elmas I üzerinden erişebilirsiniz.

※Eğer Günlük Elmas I avantajından yararlanıyorsanız normal avantaj (120 kırmızı elmas) ve yeni avantajın (120 kırmızı elmas) her ikisinden de yaralanabilirsiniz.
※Ödül ilgili menu üzerinde etkinlik süresinde alınmalıdır. Giriş yaparak ödülleri toplamadığınız takdirde ödülleri alamazsınız.
※ Etkinlik başlangıcından sonra ilk girişinizden itibaren 3 gün boyunca giriş yaptığınızda ödül kazanabilir, giriş yapmadığınız günün ödülünü alamazsınız. .
Ör1) 14/03 ilk giriş, 15/03 giriş yapılmadı, 16/03 giriş >> 240 Kırmızı Elmas kazanırsınız.
Ör2) 15/03 ilk giriş, 16/03 giriş yapılmadı, 17/03 giriş yapılmadı >> 120 Kırmızı Elmas kazanırsınız.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap