Oyun Hataları 16 Mart 2018, 18:38

Elmas Demene Etkinliği Askıya Alındı !

Merhaba Oyuncular!

Devam etmekte olan Elmas Deneme Etkinliğinde bazı sorunlar tespit edilmiş olup geliştirme ve düzeltme için etkinlik sonlandıralacaktır.
Elmas Deneme etkinliği ileri bir tarihte tekrar başlayacak olup başlama tarihi bir duyuru ile sizlere bildirilecektir.

Tarihler için aşağıdakileri inceleyiniz.

Sonlanma Tarihi
– 16/03 02:00 (PDT)
– 16/03 05:00 (EDT)
– 16/03 09:00 (GMT)
– 16/03 20:00 (AEDT)

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap