Etkinlik Rehberi 3 Haziran 2018, 20:44

Derece UR Ekipman Elde Etmek !

Merhaba Oyuncular!

Derece UR Ekipman Üretme Destek Etkinliği Ur üretme yolculuğunuzda sizlere yardımcı olmak için geldi!

Aşağıdaki ayrıntıları inceleyerek Derece UR Ekipman elde etmeye bir adım daha yaklaşın!

Süre:

 

24/05 Yaması Sonrası – 07/06 01:00 (PDT)

 

24/05 Yaması Sonrası – 07/06 04:00 (EDT)

 

24/05 Yaması Sonrası – 07/06 08:00 (GMT)

 

24/05 Yaması Sonrası – 07/06 18:00 (AEST)

 

Koşullar ve Ödüller

*Ödüller yalnızca bir kez alabilir.

Ödül Dağıtımı

 

Ödüller etkinlik bitiminden sonra 12/06 01:00 (PDT) tarihine kadar karakter posta kutusuna dağıtılacaktır.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap