Oyun Hataları 20 Mart 2018, 19:09

Canavar Zindanı ve Yol Arkadaşı Düzeltme Yaması Geliyor !

Merhaba Oyuncular!

Canavar Zindanı ve Yol Arkadaşı içeriklerindeki sorun nedeniyle yama eklemesi yapılacaktır.
Daha sağlıklı bir oyun deneyimi için gerçekleşecek olan bu yama için sizlerin anlayışınızı rica ediyoruz.

Ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz.

Tarih

19/03 20:00 (PDT)
19/03 23:00 (EDT)
20/03 03:00 (GMT)
20/03 14:00 (AEDT)

* Yama eklemesi boyunca sunucu dengesizlikleri yaşanabilir.
* Yama eklemesi boyunca Zindan (Ekipman Zindanı, Binek Zindanı, Canavar Zindanı, Zaman Yarığı) ve Arena kullanımından kaçınmanızı öneririz.

Detaylar

– Canavar Zindanında dengesizlik sorunu düzeltmesi
– Günlük Adena sıfırlama zamanı düzenlemesi

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap