Oyun Güncellemeleri 7 Mayıs 2018, 10:58

Büyük Mayıs Ayı Güncelleme Tarihi Belli Oldu !

Merhaba Oyuncular!

Mayıs ayı güncellemesi artık sizlerle buluşuyor!
Geliştirici notlarında sizlere güncelleme ile ilgili ayrıntıları paylaşmıştık.

Geniş çaplı bir güncellemeler ve sunucu birleştirmesi içeren bu güncellemenin uzun süreceğini şimdiden sizlere bildirmek isteriz. Oyun ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmamak için lütfen güncelleme saatlerini dikkatlice inceleyiniz.

Bakım Süresi 
08/05 08:00 – 09/05 04:00 (PDT)
08/05 11:00 – 09/05 07:00 (EDT)
08/05 15:00 – 09/05 11:00 (GMT) ( Türkiye )
09/05 01:00 – 09/05 21:00 (AEST)

Bakım Telafi Ödülü 
– Güncelleme uzun süreceği için sizlere ödül hazırladık .
– Bakım bittikten sonra 72 saate kadar oyuna giriş yaptığınızda ödül hesap posta kutunuza gönderilir.

1) Maphr’ın Koruması x3
2) Kutsal Parşömen: Güçlendirme Seçim Sandığı x2
3) Kırmızı Elmas 200

Güncelleme Listesi
– Sunucu Birleştirme
– Yeni Sunucu
– Kale Kuşatması (Hazırlık Sezonu)
– Kale Kuşatması Festivali
– Kale Kuşatması / Şato Kuşatması İzleme Modu
– Maks. Seviye ve İçerik Genişletilmesi
– Günlük Zİndan ve Klan Zİndanı için Yeni Zorluk Derecesi
– Derece UR Ekipman
– Atölye Parçalama Fonksiyonu
– Klandan Ayrılma Cezasında Değişiklikler
– Seviye Destek Güçlendirici Eklemesi
– Diğer Geiştirmeler ve Düzeltmeler

Ek Duyuru 
– Bakım sırasında sıfırlanan Haftalık Giriş, giriş yapmasanız dahi giriş ödülü otomatik olarak hesap posta kutunuza gönderilecektir.

※ 08/05 tarihli güncelleme sebebiyle ‘19 günlük giriş etkinliği’ 08/05 ödül tarihi değiştirilmiştir.
-08/05 ödülü: 50.000 Adena + Arınmış Ejderha Yumurtası x2
-08/05 ödül alma tarihi
KA. I: 07/05 05:00 ~ 08/05 11:00 (EDT)
KA. II: 07/05 02:00 ~ 08/05 08:00 (PDT)
Avrupa: 07/05 10:00 ~ 08/05 15:00 (GMT) ( Türkiye )

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap