Lineage 2: Revolution 2 Mart 2018, 11:21

Binek Zindanı Telefi Ödülü Dağıtılmaya Başlandı !

Merhaba Oyuncular ;

Binek Zindanında olan hatadan dolayı bir çok oyuncunun NetMarble ekibine bu durumu bildirmesinden sonra oyun yapımcıları harekete geçti.

Yapılan yama ile belirli tarihler arasında oyuna giren herkese telafi ödülü dağıtılacak. Bu telefi ödülü Bozyele için gereçli çağırma taşını içeriyor. Yama ile ilgili telefi ödül bilgisini altta bulabilirsiniz.

Telafi Ödülü
– Bozyele Çağırma Taşı Parçası x5, Yüksek-Derece Çağırma Taşı Parçası Sandığı x10

– Aşağıdaki tarihlerde giriş yaptığınızda ödüller hesap posta kutusuna gönderilir.

02/03 02:00 – 08/03 02:00 (PST)
02/03 05:00 – 08/03 05:00 (EST)
02/03 10:00 – 08/03 10:00 (GMT)
02/03 21:00 – 08/03 21:00 (AEDT)

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap