Oyun Güncellemeleri 10 Nisan 2018, 18:33

Beklenen Nisan Yaması Sonunda Geliyor !

Merhaba Oyuncular!

Yepyeni içerikler ve yeni Elit Zindan içeriği yama ile sizlerle buluşuyor!
Yama süresince dengesizlikler yaşanabileceği için yama tarihlerini dikkatlice inceleyiniz.

Tarih:

– 11/04 00:00 ~ 01:30 (PDT)
– 11/04 03:00 ~ 04:30 (EDT)
– 11/04 07:00 ~ 08:30 (GMT)(Türkiye Yama Saati)
– 11/04 17:00 ~ 18:30 (AEST)

Detaylar:

– Kibir Kulesi’nin 80 Kata Kadar Yükseltilmesi ( Şuan 70. Seviyede )
– Klan Zindanı’na Yeni Zorluk Derecesi Eklemesi: Varkaron’un İzi
– Zaman Yarığına Yeni Zorluk Dereceleri Eklemesi
– Değişiklikler ve Hata Düzeltmeleri
– Yeni Etkinlikler
– Yeni Eşyalar ve Eşya Değişiklikleri

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap