Revolution Haberleri 3 Haziran 2018, 20:49

Başlangıç Gereksinimleri Paketi Fiyat Hatası Düzeltme Duyurusu

Merhaba Oyuncular!

Başlangıç Gereksinimleri Paketi fiyatı yanlış yansıtılmış olup sorun ile ilgili düzeltme gerçekleştirilecektir.

Sorundan dolayı paketten satın alan kullanıcılarımıza kafa karışıklığına sebebiyet verdiğimiz için özür dileriz.

Düzeltme tarihi ve telafi ödülü için aşağıdakileri inceleyiniz.

Yama Tarihi

30/05 02:00 – 30/05 02:10 (PDT)

30/05 05:00 – 30/05 05:10 (EDT)

30/05 09:00 – 30/05 09:10 (GMT)

30/05 19:00 – 30/05 19:10 (AEST)

※ Yama sırasınsında ana ekrana gönderilecek olup tekrar giriş yaptığınızda yama eklenecektir.

※ Belirtirlen tarihlerde zindan ve arena gibi içeriklerin kullanımından kaçınınız.

İçerik

Başlangıç Gereksinimleri Paketi fiyatının yanlış yansıtılması sorunu düzeltmesi

※ Düzeltme sonrası paketi düzeltilen normal fiyattan alabilrsiniz.

Ödül

Sorunun oluştuğu 24 Mayıs yamasından itibaren düzeltmeye kadarki süre içerisinde paketten satın alan karakterlere 31 Mayıs tarihinde 1000 Mavi Elmas gönderilecektir.

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap