Etkinlik Rehberi 2 Mayıs 2018, 08:20

Bahar Filizi Etkinliği Yeni Güncelleme ile Başlıyor!

Merhaba Oyuncular!

Botanik Zindan, Elit Zindan, Canavar Zindanı ve Saha Baş Düşmanları üzerinden Filiz toplayarak etkinlik süresince çeşitli ödüllerle takas edebilirsiniz!

Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Etkinlik Süresi

– 02/05 01:00 – 23/05 01:00 (PDT)
– 02/05 04:00 – 23/05 04:00 (EDT)
– 02/05 08:00 – 23/05 08:00 (GMT)
– 02/05 18:00 – 23/05 18:00 (AEST)

Filizler Nasıl Elde Edilir
Click image for larger version

Name:	1.png
Views:	1
Size:	3.5 KB
ID:	28762

Takas Ödülleri
*Takas ödülleri envanterinize gönderilir.

Click image for larger version

Name:	2.png
Views:	1
Size:	4.8 KB
ID:	28763

Ödüller Nasıl Takas Edilir

1. [Menü – Etkinlik – Etkinlik] sekmesi üzerinden filizleri takas edebilirsiniz.

Click image for larger version

Name:	3.png
Views:	2
Size:	785.7 KB
ID:	28764

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap