Oyun Güncellemeleri 7 Ağustos 2018, 20:11

Ağustos Ayı Güncellemesi Geliyor !

Merhaba Oyuncular!  

Ağustos ayı Geliştirici Notunda belirttiğimiz gibi Akademi Klanı, Ekipman Koleksiyonu, Kibir Kulesi genişlemesi gibi bir çok yenilik güncelleme ile sizlerle buluşuyor!

Ayrıntılar için aşağıdakileri inceleyerek oyun kullanımınız da sorun olmamasını dileriz.

Tarih 

08/07 19:00 – 08/08 01:30 (PDT)
08/07 22:00 – 08/08 04:30 (EDT)
08/08 02:00 – 08/08 08:30 (GMT)
08/08 12:00 – 08/08 18:30 (AEST)

İçerik  

– Akademi Klanı

– Ekipman Kolesiyonu

– Kibir Kulesi Genişletmesi

– Ek Geliştirmeler

– Yeni Etkinlikler

– Paket Eklemesi/ Değişiklikleri

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap