Etkinlik Rehberi 6 Eylül 2018, 11:07

7 Günlük Giriş Etkinliği Yayında !

Merhaba Oyuncular ! 

7 gün boyunca giriş yaparak ekipman seviye yükselmesinde yardımcı olacak malzemeleri elde edebileceğiniz etkinlik artık başlıyor!

Her gün giriş yaparak ekipmanınız için gereken malzemeleri elde etme şansını sakın kaçırmayın!

Ayrıntılı bilgi için aşağıdakileri inceleyiniz.

Süre 

05/09 01:00 – 19/09 01:00 (PDT) 

05/09 04:00 – 19/09  04:00 (EDT) 

05/09 08:00 – 19/09 08:00 (GMT) 

05/09 18:00 – 19/09 18:00 (AEST) 

Ödül 

* Giriş sıfırlamaları içerik sıfırla saati ile aynıdır.

* Girişleriniz ardışık olmalıdır ki bir sonraki günün ödülünü elde edebilirsiniz. Her gün giriş yapmayarak gün atladığınız takdirde en baştan başlarsınız.

 

Giriş Ödülleri Nasıl Elde Ederim?  

1. Her gün giriş yaparak ödülleri elde edebilirsiniz.

2. [Menü–Etkinlik-Giriş Ödülü] haftalık giriştabı aracılığıyla elde edilebilir.

 

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap