Etkinlik Rehberi 21 Şubat 2018, 08:27

100. Güne Özel 7 Günlük Büyük Etkinlik !

Merhaba Oyuncular!

Lineage 2: Revolution’ın çıkışının 100. günü!
Sizlerin büyük sevgisi ve desteğine bir teşekkür olarak 7 Günlük Giriş etkinliği hazırladık

Detaylar için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz.

Süre

– 21/02 00:00 – 06/03 23:59 (PST)
– 21/02 03:00 – 07/03 02:59 (EST)
– 21/02 08:00 – 07/03 07:59 (GMT)
– 21/02 19:00 – 07/03 18:59 (AEDT)

Ödüller
※ Her günlük giriş sıfırlama zamanında yenilenir.

Click image for larger version  Name:	tablooo.PNG Views:	1 Size:	8.2 KB ID:	14469

7 Günlük Giriş Etkinliğine Nasıl Katılırım?

1. Her gün giriş yaptığınızda eşya kazanırsınız.
2. Haftalık Giriş menüsünden ödülü alabilirsiniz. [Menü – Etkinlik – Giriş Ödülü].

Click image for larger version  Name:	1.png Views:	1 Size:	789.3 KB ID:	14470

Alıntıdır : NetMarble

Yazar Bilgileri

Samet Yüksel admin@revolutiontr.com
Süper destek , Tam Destek

Yorum Yap